HTML

72 ágú szélforgó kisokos

A parakutatók nem parahívők. Az egely wheel egy korszakalkotó találmány, vagy trükkös átverés? Szerintem egyértelműen ez utóbbi. Az egely kerék csak egy drága szélforgó. Összegyűjtöm az eddig feltárt adatokat és új kísérleteket és összefüggéseket is megosztok majd az olvasókkal. Engem felháborít, hogy még mindig a magyar minisztériumok által, tehát államilag felügyelt, ellenőrzött és lebonyolított természetgyógyászati vizsgakérdések közt szerepel, mint bioenergia mérőeszköz. A legszélesebb nyilvánosság bevonásával legyen lezárva végre ez a téma. Iván Gábor IGe vilagnezet(qkac)index.hu

Címkék

Aion Alapítvány (2) áldozatok (1) aTV (2) Balog Zoltán (1) Bányai Éva (1) Bencze Gyula (1) BetBulls Kft (1) bioenergia (3) bioenergia mérő készülék (3) Boczán János (4) Daróczi Csaba Sándor (1) Daubner Béla (1) Egely György (18) egely kerék (16) Egely Kft. (2) egely wheel (12) egészségügyi minisztérium (2) Egészségügyi Továbbképző Intézet ETI (3) Élet és Tudomány (3) energy wheel (6) G.Harry Stine (1) Gráff Zoltán (1) Gyurcsók József (1) Harasztosi László (2) Hartlein Károly (2) Hraskó Gábor (3) index.hu fórum (1) Iván Gábor (8) Jakab István (5) Jankó Ferenc JFEry (3) Kapuváry András (1) karizmatikus.hu (1) kfki (1) kisérlet (7) krinolin (1) mágnesesség (1) Magyar Feltalálók Egyesülete (3) Magyar Szabadalmi Hivatal (1) Magyar Tudományos Akadémia (1) mai nap (1) memetika (1) Mérő László (1) nemzeti erőforrás minisztérium (2) nyílt levél (3) Para-kutatási Tudományos Társaság (6) parajfalók (2) Parapercek (2) Paulinyi Tamás (7) pedagógia (1) porfúziós reaktor (4) radiometer (1) Ragó Zoltán (2) Rauh Edit (3) Stahl Judit (1) stirling motor (1) szélforgó (4) Szentágothai János (2) Szintézis Egyesület (2) Szintézis Szabadegyetem (2) Szkeptikus Társaság (4) szponzorálás (1) Tűrhetetlen találmányok film (1) tv2 tények (1) Vágó István (3) Vámos Tibor (1) Vassy Zoltán (7) VekerdyTamás (1) videós kisérlet (6) vitalitás (8) vitalitásmérő (8) vitalitás jelző (1) Vivanatura online televízió (3) vízforgatás (2) Vizvári László (2) wikipédia (1) X-Aknák (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

2012.11.15. 22:38 Iván Gábor IGe

xAknák Egely György vita szkeptikus elemzése

xAknák egely.jpeg

"A Szkeptikus Társaság Budapesti Csoportja
BUDAPESTI SZKEPTIKUS KLUB
Általában (de nem mindig) a hónap harmadik keddjén 18.00 órai kezdettel

A klubnap nyitott. Elsősorban olyan érdeklődőket várunk, akik maguk is szkeptikus beállítottságúak, de még esetleg nem tudják, hogy közöttünk van-e a helyük, vagy sem? Nem zárunk ki olyan embereket sem, akik nem értenek egyet velünk, de készüljenek fel rá, hogy nem fogunk velük kesztyűs kézzel bánni! Ez nem az ő fórumuk!
2008. szeptember 30. kedd, 18.00 óra
Geréb János, Máté András
X-Aknák - élveboncolás

2002 június 7-től tizenegy részt élt meg az ATV-n az X-Aknák című szkeptikus műsor, amelyben az ezoterikus, áltudományos nézeteket kívántuk ütköztetni a szkeptikus, tudományos szemlélettel. A műsort Vágó István vezette és Hraskó Gábor szerkesztette. Sok kritika és sok dicséret érte a kezdeményezést. A mostani klubnapon az előadók az egyik legkritikusabb részt fogják boncolgatni: az Egely Györggyel folytatott vitát a vitalitásmérőről. Hogyan szerepeltek a szkeptikusok a műsorban? Mit csináltak rosszul? Hogyan lehetett volna jobban csinálni?

Olvasnivalók az előadáshoz:

X-Aknák az ATV-ben
Vége! X-Aknák az ATV-n
X-Akták, X-Aknák, X-Pankráció Vágó Istvánnal - Iván Gábor kritikája"  

forrás


Tud valaki róla valamit, hogy mi is történt????

1 komment

Címkék: Vágó István Egely György Szkeptikus Társaság Hraskó Gábor Harasztosi László X-Aknák aTV


A bejegyzés trackback címe:

https://egely-wheel-egely-kerek.blog.hu/api/trackback/id/tr324908291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EPIFYZA 2012.11.28. 10:18:18

According to the tests and the reaction wheels hand cannot cause rotation of the wheel, the body heat! Heated air is not needed as the spatial orientation, so that worked for the wheels and rotated teeth! The wheel spins for warm items only for the impact of heat on the whole circuit, when the stream in a closed space with the needy through the chilly air from the lower part, rest on the walls of the containers and the rise and turn to faith. The heat from the hand to the cooler air spread layers of the air, up to both parties and thus cannot prevail in the direction of the air flow to one side. An open cooler space from the ends of the fingers, this stream is distracting, so does not have the necessary 3-d downpipe and thus degrades even away from the hand to his arm. Body heat is spread through the air, neusměrněně and wheel spin and attached the ends of the fingers, which means that it is not necessary to its rotation, the shape of the hand with less than the fingers of the hand is warm. Half of the chimney which is the shape of the hand does not meet the parameters of the heat engine and the necessary air-race on the teeth (vanes) wheels! My video show that the wheel spin in a closed box along with the frozen hand ice splinters in the glove. By contrast, drift ice itself in glove neroztočí wheel! The hand in the woollen and leather welding glove at the same time in a closed box, spin the wheel! Body heat is not the source of rotation, is not stream out of the area. These effects have only accidentally with a wheel play, depending on where exactly the spread of heat prevails through the air, wheel him kicking and or spins, depending on which way wind blows. By contrast, the hand wheel can rotate by default and steadily, almost always after the direction of the fingers on both hands, avoid air currents in the room or directly in the box. There are moments when the hand is still warmer than the air, and yet the wheel won't move even when hand differently adjusting well. You also see in my hand, one he spun and the other not. The directed stream (the breath of the wind) is always at the wheel to the frame for his district and his teeth will cause the wheel to roll, the hand is not. The wheel away from the stopping position, gradually increasing speed and spins.
A vizsgálatok és a reakció kerekek kézzel nem okoz forgatás a kerék, a test melege! Fűtött levegő nincs szükség, mivel a térbeli tájékozódás, hogy dolgozott a kerekek és elforgatott fogak! A kerék forog, meleg elemek csak a hatás a hő az egész áramkör, mikor a patak egy zárt térben, a rászorulók, a hideg levegő az alsó rész, Pihentesse a tartályokat és a falakat, és viszont, hogy hit. A hőt a kezedből a hűvösebb levegő elterjedt rétegben a levegő, hogy mindkét fél, és így nem érvényesülnek az egyik oldalon a levegő áramlási irány. Egy nyitott hűvösebb helyet a végén az ujjak, a patak is zavaró, tehát nem rendelkezik a szükséges 3-d downpipe, és ezáltal rontja még el a kezét a karját. Test hő terjedésének a levegőben, neusměrněně és a kerék spin és csatolt a végén az ujjak, ami azt jelenti, hogy nem szükséges, hogy a forgatás, kevesebbel, mint a kéz ujjak kéz meleg. Fele a kéménybe, ami a kéz nem felel meg a paramétereket a motor és a kerekek, a fogak (lapátok) szükséges air race! Az én-m video show, hogy a kerék spin egy zárt dobozban együtt a fagyasztott keze jég szálka a kesztyű. Ezzel szemben drift jég magát a kesztyű neroztočí kerék! A kéz a gyapjú és bőr hegesztő kesztyű, ugyanakkor egy zárt dobozban, forgasd meg a kereket! Test hő nem forgás source, nem patak ki a terület. Ezeket a hatásokat csak véletlenül van egy kerék játék, attól függően, hogy hol pontosan hő terjedésének uralkodik a levegőben kerék neki rugdossa és vagy forog, attól függően, hogy melyik utat szél fúj. Ezzel szemben a kézi kerék forog alapértelmezés, és folyamatosan, szinte mindig követően az ujját mindkét kezét a irányába elkerülése légi áram a helyiségben vagy közvetlenül a mezőbe. Vannak pillanatok, mikor a kéz még melegebb, mint a levegő, és még nem mozdul a kerék még Mikor viszont másképp beállítása is. Ön is látni a kezem, ő megpördült és a másik nem. Az irányított patak (a lehelet szél) mindig a kerék arra a képkockára, a kerület és fogai hatására a kerék roll, a kéz nem. A kerék-el a megállás helyzetben, a fokozatosan egyre nagyobb sebesség és a forog.
Podle testů a reakcí kolečka ruka nemůže způsobit rotaci kolečka, tělesným teplem! Takto ohřívaný vzduch nemá potřebné prostorové usměrnění, tak aby zabral za zuby kolečka a to rotovalo ! Kolečko rotuje u teplých předmětů jen u vlivu tepla na celý obvod , kdy se tento vzdušný proud v uzavřeném prostoru s potřebným přísunem od spodní části chladnějšího vzduchu, opře o stěny nádob a začne stoupat a stáčet se do víru. Teplo od ruky se šíří vzduchem k chladnějším vrstvám vzduchu , tedy nahoru a do obou stran a tím nemůže převládnout směr proudění vzduchu do jedné strany. Otevřený chladnější prostor od konců prstů , tento vzdušný proud rozptyluje, nemá tak potřebný prostorový svod a tedy degraduje a to i směrem od dlaně k paži . Tělesné teplo se šíří vzduchem neusměrněně a kolečko se točí i u přiložených konců prstů, což znamená, že není potřeba k jeho rotaci, tvar ruky s méně teplými prsty nežli je dlaň . Poloviční komín což je tvar ruky nesplňuje parametry tepelného stroje a potřebného vzdušného náhonu na zuby( lopatky) kolečka !! Mé videa ukazují , že se kolečko roztočí v uzavřeném boxu spolu s podchlazenou rukou ledovou tříšti v rukavici. Naproti tomu ledová tříšť sama o sobě v rukavici kolečko neroztočí ! Ruka ve vlněné a současně svářečské kožené rukavici v uzavřeném boxu kolečko roztočí!!!! Tělesné teplo není zdrojem rotace , není jím ani vzdušný proud z prostoru . Tyto vlivy si náhodně jen s kolečkem pohrávají , podle toho kam zrovna převládne šíření tepla vzduchem , kolečko sebou cuká a nebo rotuje podle toho kudy vane průvan . Naproti tomu ruka kolečkem dokáže stabilně a setrvačně rotovat , skoro vždy po směru prstů u obou rukou, při zamezení vzdušných proudů v místnosti nebo přímo v boxu . Jsou momenty, kdy je ruka stále teplejší nežli je vzduch a přesto se kolečko nepohne ani když ruku různě přizpůsobujete . To jste také viděl u mé ruky, jedna ho roztočila a druhá nikoli ! Cílený vzdušný proud ( dech , vítr ) vždy kolečkem při záběru za jeho obvod a zuby způsobí zakymácení kolečka, ruka nikoli . Ta kolečkem z klidové pozice pozvolna a narůstající rychlostí rotuje
süti beállítások módosítása