HTML

72 ágú szélforgó kisokos

A parakutatók nem parahívők. Az egely wheel egy korszakalkotó találmány, vagy trükkös átverés? Szerintem egyértelműen ez utóbbi. Az egely kerék csak egy drága szélforgó. Összegyűjtöm az eddig feltárt adatokat és új kísérleteket és összefüggéseket is megosztok majd az olvasókkal. Engem felháborít, hogy még mindig a magyar minisztériumok által, tehát államilag felügyelt, ellenőrzött és lebonyolított természetgyógyászati vizsgakérdések közt szerepel, mint bioenergia mérőeszköz. A legszélesebb nyilvánosság bevonásával legyen lezárva végre ez a téma. Iván Gábor IGe vilagnezet(qkac)index.hu

Címkék

Aion Alapítvány (2) áldozatok (1) aTV (2) Balog Zoltán (1) Bányai Éva (1) Bencze Gyula (1) BetBulls Kft (1) bioenergia (3) bioenergia mérő készülék (3) Boczán János (4) Daróczi Csaba Sándor (1) Daubner Béla (1) Egely György (18) egely kerék (16) Egely Kft. (2) egely wheel (12) egészségügyi minisztérium (2) Egészségügyi Továbbképző Intézet ETI (3) Élet és Tudomány (3) energy wheel (6) G.Harry Stine (1) Gráff Zoltán (1) Gyurcsók József (1) Harasztosi László (2) Hartlein Károly (2) Hraskó Gábor (3) index.hu fórum (1) Iván Gábor (8) Jakab István (5) Jankó Ferenc JFEry (3) Kapuváry András (1) karizmatikus.hu (1) kfki (1) kisérlet (7) krinolin (1) mágnesesség (1) Magyar Feltalálók Egyesülete (3) Magyar Szabadalmi Hivatal (1) Magyar Tudományos Akadémia (1) mai nap (1) memetika (1) Mérő László (1) nemzeti erőforrás minisztérium (2) nyílt levél (3) Para-kutatási Tudományos Társaság (6) parajfalók (2) Parapercek (2) Paulinyi Tamás (7) pedagógia (1) porfúziós reaktor (4) radiometer (1) Ragó Zoltán (2) Rauh Edit (3) Stahl Judit (1) stirling motor (1) szélforgó (4) Szentágothai János (2) Szintézis Egyesület (2) Szintézis Szabadegyetem (2) Szkeptikus Társaság (4) szponzorálás (1) Tűrhetetlen találmányok film (1) tv2 tények (1) Vágó István (3) Vámos Tibor (1) Vassy Zoltán (7) VekerdyTamás (1) videós kisérlet (6) vitalitás (8) vitalitásmérő (8) vitalitás jelző (1) Vivanatura online televízió (3) vízforgatás (2) Vizvári László (2) wikipédia (1) X-Aknák (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

2012.06.24. 12:47 Iván Gábor IGe

BetBulls Kft.-nek szponzorálási ajánlat

Együttműködési, szponzorálási ajánlat a BetBulls Kft részére

Nyílt levél formájában keresem meg önöket, mint az egely wheel nemzetközi forgalmazásában érintett céget. Szükségünk lenne kísérletek lefolytatásához legalább 3 komplett egely "vitalitás mérő és vitalitás jelző" csomagra. Lehetőleg eltérő színben és eltérő anyagminőségben. Látni véljük, hogy a forgó kerék alkatrészei, vagy egésze különféle anyagokból is készült. Vélhetően alumínium és műanyag.

vitality_pack_1.jpg

Amennyiben ezen eszközöket a részemre és ezen blog látogatói részére tartós tesztelés, vagy adományként át tudják adni, ezért mi a blogunk felületén az Önök által megszerkesztett, de azért velünk összhangban lévő  linkelhető banner hirdetést helyeznénk el. Megállapodás szerinti időpontig, akár a hirdetési, reklám banner idő közbeni cserélésével, változtatásával  is. 

Az oldaldobozban max: szélesség160 X magasság 290 pixelméretű banner, vagy akár animált videó.

Az első beírás és a második beírás közti meg: max szélesség310 x magasság 250 pixel banner, vagy animált videó helyezhető el.

Nézettségi számokat jelenleg még nincs értelme nagyon megadnom, hiszen a blog még nagyon friss és felfutó szakaszban van. Ettől függetlenül ezen írás után szerepeltetem az alig egy hónapos statot. A google keresője viszont már rendszeresen berakja a témával kapcsolatos kereső szavakra való rákérdezésnél az első 10 találatba. Kép kereséseknél is. Továbbá, mint szerző, a blogbejegyzéseim igen gyakran az index.hu főoldalán is meg szoktak jelenni az úgynevezett blogketrecben.

A megállapodást elősegítő tények és indokok:

  1. Ez egy kritikai tesztelő oldal, viszont ha a kísérletekből az egely kerék, Egely György által megadott működési elv jön ki azt is elfogulatlanul közzé fogjuk tenni.
  2. Egely György nekem Iván Gábor IGe-nek nem ellenfelem, bárki is vél ilyeneket. Ebben a témakörben mint az egykori Magyar Para-Kutatási Tudományos Társaság, amelynek mindketten tagjai voltunk, elveit tartom fontosnak.
  3. Már 2000 évben leírtam, hogy az egely kerék, mint játékszer hasznos. Tehát amennyiben azt erősítik meg az elvégzett kísérletek, hogy tényleg nem több ennél, az sem feltétlenül káros, sőt még előnyös is lehet az eladások szempontjából.
  4. Az elvégzett kísérleteket biztosan sokan kívánják maguk is elvégezni, vagy megismételni, megerősíteni. Tehát ezen oldal ilyen szempontból forgalom és értékesítés növelő tényező lehet.
  5. Amennyiben az egely kerékről teljesen kiderül, hogy tényleg nem más csak egy speciális szélforgó, akkor is ez egy az emberi gondolkozás fejlődését és hibáit demonstráló oktatási segédeszköz lehet. Amely ilyen módon való árusításának a reklámozását, teljes mértékben önszántunkból és önkéntesen is elvégezzük a továbbiakban.

Válaszukat, reagálásukat, amennyiben lesz, kérem hozzám hasonlóan nyílt levélben tegyék közzé, vagy adjanak számomra meghatalmazást, hogy közzé tehessem. Amennyiben a döntés ezen kérdéskörben nem Önökhöz tartozik, kérem levelem a döntési helyhez továbbítani.

Magyarország, 2012.06.24.

Üdvözlettel: Iván Gábor IGe

vilagnezet(qkac)index.hu

 

 

Aktuális adatok

  • Elmúlt 7 nap átlagos PI-értéke:129 lapletöltés
  • PI / látogató értéke:2,37 lapletöltés
  • Elmúlt 30 nap átlagos PI-értéke:106 lapletöltés
  • PI / látogató értéke:3,26 lapletöltés

Toplisták

  • Valaha volt legerősebb nap:325 lapletöltés
  • 2012.05.24.
  • A blog indulása óta:  3616 lapletöltés (2012.05.23.-tól)

1 komment

Címkék: kisérlet szponzorálás BetBulls Kft


A bejegyzés trackback címe:

https://egely-wheel-egely-kerek.blog.hu/api/trackback/id/tr194607787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.08.01. 14:49:37

Szia!
Egely kerék vitalitásjelzőn nem gondolkoztál, hogy felajánlod tudományos célokra?
Ajándékba el tudnánk fogadni és kísérletekben venne részt.
Üdv: Iván Gábor IGe
egely-wheel-egely-kerek.blog.hu/
süti beállítások módosítása