HTML

72 ágú szélforgó kisokos

A parakutatók nem parahívők. Az egely wheel egy korszakalkotó találmány, vagy trükkös átverés? Szerintem egyértelműen ez utóbbi. Az egely kerék csak egy drága szélforgó. Összegyűjtöm az eddig feltárt adatokat és új kísérleteket és összefüggéseket is megosztok majd az olvasókkal. Engem felháborít, hogy még mindig a magyar minisztériumok által, tehát államilag felügyelt, ellenőrzött és lebonyolított természetgyógyászati vizsgakérdések közt szerepel, mint bioenergia mérőeszköz. A legszélesebb nyilvánosság bevonásával legyen lezárva végre ez a téma. Iván Gábor IGe vilagnezet(qkac)index.hu

Címkék

Aion Alapítvány (2) áldozatok (1) aTV (2) Balog Zoltán (1) Bányai Éva (1) Bencze Gyula (1) BetBulls Kft (1) bioenergia (3) bioenergia mérő készülék (3) Boczán János (4) Daróczi Csaba Sándor (1) Daubner Béla (1) Egely György (18) egely kerék (16) Egely Kft. (2) egely wheel (12) egészségügyi minisztérium (2) Egészségügyi Továbbképző Intézet ETI (3) Élet és Tudomány (3) energy wheel (6) G.Harry Stine (1) Gráff Zoltán (1) Gyurcsók József (1) Harasztosi László (2) Hartlein Károly (2) Hraskó Gábor (3) index.hu fórum (1) Iván Gábor (8) Jakab István (5) Jankó Ferenc JFEry (3) Kapuváry András (1) karizmatikus.hu (1) kfki (1) kisérlet (7) krinolin (1) mágnesesség (1) Magyar Feltalálók Egyesülete (3) Magyar Szabadalmi Hivatal (1) Magyar Tudományos Akadémia (1) mai nap (1) memetika (1) Mérő László (1) nemzeti erőforrás minisztérium (2) nyílt levél (3) Para-kutatási Tudományos Társaság (6) parajfalók (2) Parapercek (2) Paulinyi Tamás (7) pedagógia (1) porfúziós reaktor (4) radiometer (1) Ragó Zoltán (2) Rauh Edit (3) Stahl Judit (1) stirling motor (1) szélforgó (4) Szentágothai János (2) Szintézis Egyesület (2) Szintézis Szabadegyetem (2) Szkeptikus Társaság (4) szponzorálás (1) Tűrhetetlen találmányok film (1) tv2 tények (1) Vágó István (3) Vámos Tibor (1) Vassy Zoltán (7) VekerdyTamás (1) videós kisérlet (6) vitalitás (8) vitalitásmérő (8) vitalitás jelző (1) Vivanatura online televízió (3) vízforgatás (2) Vizvári László (2) wikipédia (1) X-Aknák (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

2012.12.08. 21:33 Iván Gábor IGe

Egely-kerék vitalitásjelző

Néhány éve jelent meg a 72 ágú szélforgó "jól árasított" változata. Annyi ökörség van róla összezagyválva Egely György honlapján, hogy azt már fáj végigolvasni is egy valamennyire tanult embernek. Magam is csak az elejéből idéztem a legszembetűnőbb dolgokat és már a közepétől feladtam a további olvasást. Akinek sikerül az adott linken végigolvasnia, annak külön gratulálok a mély nyugalmáért.

egely kerék kicsi.jpg

Az Egely-kerék vitalitásjelző könnyű, hordozható eszköz, mellyel

  • meggyőződhet arról, hogy akaratával, mentális erejével tárgyat mozgathat (kereket forgathat) anélkül, hogy hozzáérne,
  • megfigyelheti, hogy mekkora távolságból képes ilyen hatást kifejteni ...    forrás

A vitalitásjelző forgása, forgási szögsebessége jelzi a testünkből kiáradó életenergia mértékét. Minél több energia halad át rajta, annál gyorsabban forog a kerék. Az életenergia, a vitalitás mérésére sok évvel ezelőtt kifejlesztettünk egy készüléket, a vitalitásmérőt, ami a forgó kerék fordulatszámának mérésével jelzi - mint egy villanyóra -, hogy mennyi életenergia halad át a közelében. A vitalitásjelző ugyanezen az alapelven nyugszik, csak nincs hozzá mérő elektronika.

...

Figyelem! A vitalitásjelző körülbelül 30%-kal érzékenyebb, mint az elektronikus vitalitásmérő, mert az utóbbinál a kerék egy része mindig a készülék műanyag teste közt halad, ami az ott esetleg fellépő sztatikus feltöltődés miatt fékezi a forgást

...

A vitalitásjelző talpa alumíniumból (esetleg rézből) készül, mert ennek az anyagnak a magspinje egész szám, ami azért fontos, hogy erősítse ezt az egyébként gyenge effektust. (A szénhidrogének, műanyagok magspinje fél, ami nem erősíti ezt az effektust.)

...

Az életenergia egy olyan erőtér megjelenési formája, mely az elektromágneses mezők családjának újabb tagja.

A vitalitásjelzőnél mérésként azt javasoljuk, hogy nézzük meg mi az a legnagyobb távolság, amiről még épp meg tudjuk forgatni a kereket. Így az auránk "vastagságát", méretét tudjuk meghatározni.

...

Bőrellenállás mérésével, vagy növényi magok csíráztatási sebességének mérésével, esetleg tyúktojás elektromos aktivitásának mérésével is mérhetjük a vitalitásunk mértékét, de mindez lassabb és kevésbé ad azonnali, pillanatnyi értéket, mint a forgás szögsebességének, fordulatszámának mérése.

 ...

Arra a fontos kérdésre, hogy az életenergia mint a fizikai erőterek egy eddig ismeretlen típusa miért tud forgatni (is) tárgyakat (a vonzás vagy taszítás mellett), egy külön pontban részletesebben visszatérünk a jelenség mélyebb okára is kíváncsi felhasználók kedvéért.

...

A kerékben levő fogak két célt szolgálnak. Az elektronikus vitalitásmérőnél az optikai érzékelő miatt fontosak, mert az elektronika segítségével egy kis célszámítógép az időegység alatt elhaladó fogak számából állapítja meg a forgás szögsebességét. Másrészt a kis csúcsok segítenek abban, hogy az esetleg súrlódás miatt elektrosztatikusan feltöltődött műanyag kerékről eltávozzanak a töltések. Ezek ugyanis a vonzó- vagy taszítóerő megjelenése miatt erősen zavarhatják a mérést. Száraz levegőjű szobában, száraz bőrrel való érintkezés, súrlódás után lép fel ez a hatás, s csak a csúcsos kerékkiképzéssel, vagy nedvesítéssel (lehelettel) lehet megszabadulni tőle.

forrás

Szólj hozzá!

Címkék: vitalitás szélforgó egely kerék vitalitás jelző


A bejegyzés trackback címe:

https://egely-wheel-egely-kerek.blog.hu/api/trackback/id/tr914955023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása