HTML

72 ágú szélforgó kisokos

A parakutatók nem parahívők. Az egely wheel egy korszakalkotó találmány, vagy trükkös átverés? Szerintem egyértelműen ez utóbbi. Az egely kerék csak egy drága szélforgó. Összegyűjtöm az eddig feltárt adatokat és új kísérleteket és összefüggéseket is megosztok majd az olvasókkal. Engem felháborít, hogy még mindig a magyar minisztériumok által, tehát államilag felügyelt, ellenőrzött és lebonyolított természetgyógyászati vizsgakérdések közt szerepel, mint bioenergia mérőeszköz. A legszélesebb nyilvánosság bevonásával legyen lezárva végre ez a téma. Iván Gábor IGe vilagnezet(qkac)index.hu

Címkék

Aion Alapítvány (2) áldozatok (1) aTV (2) Balog Zoltán (1) Bányai Éva (1) Bencze Gyula (1) BetBulls Kft (1) bioenergia (3) bioenergia mérő készülék (3) Boczán János (4) Daróczi Csaba Sándor (1) Daubner Béla (1) Egely György (18) egely kerék (16) Egely Kft. (2) egely wheel (12) egészségügyi minisztérium (2) Egészségügyi Továbbképző Intézet ETI (3) Élet és Tudomány (3) energy wheel (6) G.Harry Stine (1) Gráff Zoltán (1) Gyurcsók József (1) Harasztosi László (2) Hartlein Károly (2) Hraskó Gábor (3) index.hu fórum (1) Iván Gábor (8) Jakab István (5) Jankó Ferenc JFEry (3) Kapuváry András (1) karizmatikus.hu (1) kfki (1) kisérlet (7) krinolin (1) mágnesesség (1) Magyar Feltalálók Egyesülete (3) Magyar Szabadalmi Hivatal (1) Magyar Tudományos Akadémia (1) mai nap (1) memetika (1) Mérő László (1) nemzeti erőforrás minisztérium (2) nyílt levél (3) Para-kutatási Tudományos Társaság (6) parajfalók (2) Parapercek (2) Paulinyi Tamás (7) pedagógia (1) porfúziós reaktor (4) radiometer (1) Ragó Zoltán (2) Rauh Edit (3) Stahl Judit (1) stirling motor (1) szélforgó (4) Szentágothai János (2) Szintézis Egyesület (2) Szintézis Szabadegyetem (2) Szkeptikus Társaság (4) szponzorálás (1) Tűrhetetlen találmányok film (1) tv2 tények (1) Vágó István (3) Vámos Tibor (1) Vassy Zoltán (7) VekerdyTamás (1) videós kisérlet (6) vitalitás (8) vitalitásmérő (8) vitalitás jelző (1) Vivanatura online televízió (3) vízforgatás (2) Vizvári László (2) wikipédia (1) X-Aknák (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

2013.01.25. 10:05 Iván Gábor IGe

Magyar Feltalálók Egyesülete levele

MAFE azaz a Magyar Feltalálók Egyesülete a következőképen reagálta le ezen szakblogban foglalt, közérdekű és nyilvános írásaim tartalmát. Azt írták nyugodtan lehet rajtuk röhögni, sőt elismerésnek veszik. "... a nagy nyilvánosság előtti "kiröhögést", a MAFE feladatainak szabályai szerinti teljesítése elismerésének tudjuk be, amire inkább büszkék vagyunk ..." Tehát tegyük bátran, mert ez a levél több mint röhejes. Inkább egyenesen beteges. :

MAFE zászló.jpg

Tisztelt Iván úr!
 
Köszönöm az Egely "linkségeket". Egelyből doktorálhatnék. Talán többet tudok e tárgyból, mint bárki.
 
A "linkségek" Egely tulajdonai (szellemi tulajdonvédelmi kategóriákkal, mint szabadalom, szabadalmi bejelentés) védettek. A MAFE nem tiszte azokat ítélni (törvénytelen lenne az ilyesmi, arra való a törv. hatóság, vagy a peres út).
 
A MAFE a tagjainak (Egyely György ilyen tagunk) megbízása alapján végzi találmányaik marketingjét (pld. bemutatását nemzetközi fórumokon). Teszi ezt úgy, hogy nem bírálja találmányaik "igazát" (Mi az igazság? - Pilátus után szabadon), hanem szolgálja tagjainak érdekeit. Itt Egyely üzleti érdeke (ami az adóbevételek miatt a köz érdeke is) az árbevétel elérése (még "szélhámosságoknak" itélt vackok elpasszolása árán is). Tehát bőszen hoztunk az évek során ismertséget és piacot is a "fordulatszám mérőjének", amit vitalitás mérőnek tartanak egyesek. Hát tegyék és vegyék. (Megjegyzem, hogy a szabadalom, mit megkapott a szerkezetnek szól, nem az arról hitt dolgoknak).
 
Most pedig a mikrohullám sütőről.
Az egy szabadalmaztatás alatt lévő szerkezet. Nincs mit kételkednünk abban, jogtalan lenne. A szerkezet által történik egy és más, pld. átalakulások. Anal mérések is vannak. Hogy mit magyaráznak, ítélnek a sütővel kapcsolatban, az nem találmány, hanem szócséplés, tehát még aligha tudomány. További mérési eredmények is lesznek, majd azok erősítenek, vagy cáfolnak, megtugjuk majd, hogy az átalakulások energia nyelők, vagy energia termelők? Most még ilyen adat nincs. Arra a kérdésra, hogy mi az eleve lehetetlen, a feltalálóknak ne adjunk elhamarkodott választ (erre tanít a technika történelem).
 
Tehát, a nagy nyilvánosság előtti "kiröhögést", a MAFE feladatainak szabályai szerinti teljesítése elismerésének tudjuk be, amire inkább büszkék vagyunk, de röhögjenek azokon, akik feltálalják az idézeteket (beleértve Egely Györgyöt is).
 
Tisztelt uram! Megkockáztatom, hogy a nehéz nemzetközi tisztemnél fogva kevesen vannak kik nálamnál több találmánnyal találkoztak/találkoznak. Na meg aztán magam is alkottam egyet és mást. Megtanultam, hogy a feltalálókhoz és találmányaikhoz alázattal kell közelítenem.  Minden, még a "szélhámosságok" is viszik előre a világ nehezen guruló szekerét, amelyben már 7 milliárd ember csücsül, többségükben éhesen és vacogva. A megoldást pedig a feltalálók képesek szolgáltatni: több élelmet, energiát és jobb egészséget!
 
Végezetül ajánlom, hogy vigyázzon a btk szagú minősítgetéssel (hogy ki a szélhámos), mert visszaüthet (pld. becsületsértés, hitelrontás stb.) az ilyen, mint a bumeráng.
 
Tisztelettel: Magyar Feltalálók Egyesülete

Magyar Feltalálók Egyesülete
Levélcím: 1591 Budapest, Pf.: 319 E-mail genius@inventor.hu
Telefon: +36 1 220 30 40 Vedres András Főtitkár: +36 20 945 8078

MAFE patrónusa.jpgA Magyar Feltalálók Egyesülete Alapszabályzatának egy részlete:

 

Az Egyesület törekszik arra, hogy a feltalálók a társadalom megbecsülésében részesüljenek, küzdeni kíván egy olyan gazdasági környezetért, amely hatékonyan ösztönzi és elismeri a megújító gondolkodást, az alkotómunkát, a feltalálói tevékenységet. A MAFE törekszik a műszaki kultúránk megismertetésére és megbecsülésére. Figyelemmel kíséri a feltalálók és a szabadalmasok érdekeit. A MAFE harcol a feltalálással kapcsolatos etikátlanság és igazságtalanság ellen.

"A MAFE patrónusa Szent Jeromos, az egyesületi ikon" - talán inkább egyházként kellett volna bejegyeztetni, mert annak szódával elmenne :-)

 

2 komment

Címkék: Magyar Feltalálók Egyesülete


A bejegyzés trackback címe:

https://egely-wheel-egely-kerek.blog.hu/api/trackback/id/tr835042676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2013.01.25. 10:52:18

Tárgy: Egely György szélhámosságai

A Magyar Feltalálók Egyesületének

nagy nyilvánosság előtt történő kiröhögésének elhárítása miatt

javaslom olvasgatni a következőeket:

egely kerék kisokos
egely-wheel-egely-kerek.blog.hu/
és
Egely féle mikro népi vaskohók országa leszünk
2013.01.22.
vilagnezet.blog.hu/2013/01/22/egely_fele_mikro_nepi_vaskohok_orszaga_leszunk
Üdvözlettel: Iván Gábor IGe

Go Jóska 2013.01.27. 19:26:06

"A MAFE harcol a feltalálással kapcsolatos etikátlanság és igazságtalanság ellen."
Ezek szerint úgy harcol az etikátlanság ellen, hogy védelmébe veszi a szélhámosokat?! Ez jó! És még becsületsértési perrel is fenyegetőnek!
Imádom egyébként, amikor nyilvánvaló gazemberek beperelik az őket leleplezőket ezek alapján a gumipasszusok alapján, mint "jó hírnév megsértése" (annak, akinek nincs is jó hírneve?!), becsületsértés, hitelrontás, stb. Csak az a szörnyű, hogy ezeket a pereket gyakran meg is nyerik!
süti beállítások módosítása